strand resort nieuwvliet | vakantiehuis te huur bij Zeeuwse kust

Villa (huisdieren toegestaan)

Villa 172

Dit is een nieuwe vakantievilla geschikt voor 4 personen, gelegen op Beach Resort Nieuwvliet-Bad van Roompot in Zeeuws-Vlaanderen. Beleef een heerlijke dag aan het brede strand, wandel door natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder of maak een lange fietstocht langs de prachtige kust. In de omgeving vindt u daarnaast tal van gezellige (bad)plaatsen. 

Het vrijstaande vakantiehuis heeft een comfortabele woonkamer met smart-tv, open keuken met onder andere combi-magnetron en vaatwasmachine. Verder zijn er op de bovenverdieping twee slaapkamers en twee badkamers waarvan één met infraroodsauna. De villa is rustig gelegen nabij de centrumvoorzieningen, met tuin op het zuidwesten, en minder dan 10 minuten lopen van het strand. In de tuin is een loungehoek, terras met meubelen en ruime buitenberging. Huisdieren zijn toegestaan. Meerdere kleine speeltuinen op paar minuten lopen. 

Het park kent het grootste, nieuwe centrumgebouw van Roompot in Nederland, met het meest ruime zwemparadijs van Zeeland, diverse eetgelegenheden en Koos Kids Village. 


“Can’t wait to come back to this comfortable place, all of us had a fabulous time in the park and your excellent villa. Our puppy enjoyed the spacious garden and sandy beach. Thanks again for this opportunity.”

Facebook, 4 augustus 2023

F.A.Q.

Antwoorden op meest gestelde vragen.

De prijs kunt u vinden door hierboven op de knop “beschikbaarheid en prijs” te klikken. U kunt eerst beschikbaarheid en prijs bekijken voordat u betaalt.

Alleen in villa 172 zijn huisdieren toegestaan. In villa 111 en lodge 660 zijn geen huisdieren toegestaan. 

Beide vakantiewoningen staan op Beach Resort Nieuwvliet-Bad van Roompot. Het adres is Zeedijk 24, 4504 PN Nieuwvliet-Bad in Zeeuws-Vlaanderen, Nederland.