strand resort nieuwvliet | vakantiehuis te huur bij Zeeuwse kust

Lodge (geen huisdieren)

Lodge 660

Dit is een nieuwe vakantielodge (opgeleverd in mei 2020) geschikt voor 4 personen, gelegen op Beach Resort Nieuwvliet-Bad van Roompot in Zeeuws-Vlaanderen. Beleef een heerlijke dag aan het brede strand van Zeeland, wandel door natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder of maak een lange fietstocht langs de prachtige kust. In de omgeving vindt u daarnaast tal van gezellige (bad)plaatsen.

De gelijkvloerse lodge heeft twee slaapkamers, een comfortabele woonkamer met smart-tv, keuken met onder andere combi-magnetron, en badkamer met infraroodsauna. Het vakantiehuis is rustig gelegen met tuin op het zuiden. Er is een verder een terras met meubelen en ruime buitenberging. Huisdieren zijn niet toegestaan. Speeltuin vlakbij.

Het park kent het grootste, nieuwe centrumgebouw van Roompot in Nederland, met het meest ruime zwemparadijs van Zeeland, diverse eetgelegenheden en Koos Kids Village. 


“Bedankt voor de fijne tijd. We hebben genoten van de ontspannen tijd in het huisje en de fijne wandelingen in de buurt. De sauna proberen we de volgende keer.”​

Instagram, 6 juli 2020

F.A.Q.

Antwoorden op meest gestelde vragen.

De prijs kunt u vinden door hierboven op de knop “beschikbaarheid en prijs” te klikken. U kunt eerst beschikbaarheid en prijs bekijken voordat u betaalt.

Alleen in villa 172 zijn huisdieren toegestaan. In villa 111 en lodge 660 zijn geen huisdieren toegestaan. 

Beide vakantiewoningen staan op Beach Resort Nieuwvliet-Bad van Roompot. Het adres is Zeedijk 24, 4504 PN Nieuwvliet-Bad in Zeeuws-Vlaanderen, Nederland.

De lodge is beschikbaar van Pasen tot en met de herfstvakantie. De vrije data zijn ook zichtbaar wanneer u de knop “beschikbaarheid en prijs” gebruikt.